Erilaisten elämänvaiheiden läpi...


"Seikka Design syntyi halusta elää mielekästä elämää. 
Se syntyi myös pakosta. 
Tuli aika, jolloin oli pakko pysähtyä."


Olemme rovaniemeläinen pariskunta, Leena ja Petri Törmänen. Olemme eläneet eri puolilla Suomea elämänvaiheitamme: lasten syntymästä alan vaihtoon, uudelleen opiskelusta yrityksen perustamiseen, arkuudesta rohkeuteen. 
Edellisen yrityksen, Keramiikkapaja Seikan, pyörittämisen keskellä Leenan odottamaton sairaus riisui meidät valmiista vastauksista. Jouduimme luopumaan monista rakkaista asioista.

Alkushokin, lamaannuksen ja selviytymisen keskellä kadonnut elämänilo ja mielekkyys piti löytää uudelleen. Tehdä valintoja, jotka auttoivat eteenpäin ja samalla kieltäydyttävä voimavaroja kuluttavista asioista. Täytyi oppia tuntemaan itseään syvemmin ja opetella olemaan terveellä tavalla itsekäs.

Tämän prosessin aikana syntyi ajatuksia, runoja, lauluja, valokuvia ja maalauksia, jotka ovat auttaneet meitä jatkamaan eteenpäin. Koimme myös, että Jumala tuli lähelle ja auttoi löytämään heikkouksista vahvuuksiamme. Hän ei vapauttanut meitä vaikeuksistamme, vaan kulki ja kulkee edelleen kanssamme niiden läpi.

Toivomme, että löytömme puhuttelevat ja innostavat ihmisiä elämään rohkeasti seikkaillen, ihmetellen ja itsensäkin yllättäen. Seikka Design yritystä pyörittää nyt Petri. Leena osallistuu ja vaikuttaa vierellä, mutta ei ole aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Merkityksellisinkin ajatus voi unohtua arjen pyörteissä. Siksi olemme liittäneet ajatuksemme tekstin ja kuvan muodossa sisustus-, käyttö- ja lahjatuotteisiin.

Tärkeät ja kantavat ajatukset ansaitsevat huomiomme - toistuvasti.


...huumoria unohtamatta!


Huumori ja ilo on kulkenut mukanamme aina. Vaikka välillä hymy on hyytynyt se on puskenut itsensä väkisin takaisin. 

Tilannekomiikka ja itselleen nauramisen taito on taannut iloisia hetkiä myös synkkien elämänkäänteiden keskellä.

Suru on tosikko ja lähtee

Leena valottaa enemmän omaa elämäänsä ja kokemuksiaan kirjoittamassaan runokirjassa:
Suru on tosikko ja lähtee. Tällä hetkellä kirjaa saa verkkokaupasta.  Petri on tarkkaillut maailmaa ja kanssakulkijoita painamalla mieleen heidän ominaispiirteitään. 
Tästä syntyi Suomen Luonnelinnut jo edellisen yrityksen aikana. Keraamiset luonnelintuhahmot seikkailivat silloisten jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomea.


Nyt luonnelinnut ovat jalostuneet piirroshahmoiksi, jotka seikkailevat erilaisissa tuotteissa.


Iloisia ja toivon täyteisiä hetkiä sinulle! Toivottavasti törmätään jossain.

Leena ja Petri