Kertovaa kuvailua - vaikuttavia viestejä

Lahja, joka muistetaan ja josta tulee hyvä mieli pidemmäksi aikaa. Aforis-tuotteet sisältävät sanallisen ja kuvallisen viestin puhuttelevan ajatuksen muodossa. Tuotteet, joihin liittyy kiinnostava ajatus tai aforismi kiehtovat mielikuvitusta ja jäävät mieleen. Eri aihealueista löydät itsellesi tai läheisillesi juuri sen oikean sanoman. AFORIS valikoimaan kuuluu tällä hetkellä mm. mukeja, postikortteja, taskupeili ja puhdistusliina.

Humoristiset luonnelinnut peilaavat ihmisten luonteita ja piirteitä. Omia ja muiden luonteenpiirteitä voi löytää useammastakin linnusta. Kustakin linnusta on "tieteellinen latinankielinen" nimi sekä kuvaus lajille ominaisesta käyttäytymisestä. Tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä kirja, mukeja, jääkaappimagneetteja, maustekahvjea ja -teetä, suklaata, postikortteja, tiskirättejä, Spreadshirt-vaatteita sekä puisia Veicon tuotteita, mm. avaimenperiä. Sivut:

www.luonnelinnut.fi 


Mikä Hittu-kissaa riepoo?

Arjen pienet harmit, liian sinnikäs puhelinmyyjätai unohtunut salasana. Tällaisissa vastoinkäymisissäkissan suusta kuuluu painokas: ”Hittu.” Naurettavan vakavassa korttisarjassa kissa joutuu tilanteisiin, joissa se repisi viiksikarvansa, jos niitä olisi vielä jäljellä. 

Toivo-Kettu

Huovutettu pehmoinen Toivo-kettu välittää toivoa. Settiin kuuluu huovutettu kettu ja runo-postikortti. Huovutus ja runo ovat Leena Törmäsen käsialaa.